Ontdek de boerderij

Dit is Kaasboerderij de Buitenhoeve

Ontdek de boerderij

Dit is Kaasboerderij de Buitenhoeve

FarmCamps

Bij onze FarmCamps logeer je in één van de 15 luxe Barntenten. In de Barntent ervaar je het echt glampen, met een eigen badkamer met ligbad, een grote keuken met vaatwasser en Lavazza espressomachine, 6 heerlijke bedden waarvan twee op de Hooi Hooi Slaapzolder, airco en een eigen BBQ, buitenhaard en hangmat om ook buiten optimaal te genieten.

Het ruime veld waar de 15 Barntenten staan bevindt zich rechts van de boerderij, heeft een eigen oprit, parkeerplaats en is alleen toegankelijk voor de logerende gasten. De luxe tenten staan speels en op ruime afstand van elkaar opgesteld en kijken uit op de speelvoorzieningen die op hetzelfde veld staan. Vanuit de tent lopen de kids zo naar de knuffel- en speelschuur of kunnen ze een kijkje nemen in de koeienstal.

Er is van alles te doen op onze boerderij. Knuffelen met de konijntjes, cavia’s en onze lieve pony’s. Lekker spelen en kliederen in de modderkeuken, rondcrossen over het erf op een van de vele skelters, boer Aico helpen met koeien uit de wei halen en kalfjes voeren of zelfs yoghurt maken met boerin Kirsten.

Lijkt een vakantie je ook leuk bij ons op de boerderij bekijk dan farmcamps:

https://farmcamps.com/nl/logeren-bij-de-boer/de-buitenhoeve/