Activiteiten op de boerderij

Dit is Kaasboerderij de Buitenhoeve

Activiteiten op de boerderij

Dit is Kaasboerderij de Buitenhoeve

Welkom op onze boerderij!

Naast dat u bij ons terecht kunt voor heerlijke producten, kunt u bij ons ook terecht voor activiteiten.  Waaronder het volgen van een rondleiding, huren van onze ontvangstruimte of een kinderfeestje.

De rondleiding gaat langs de bereidingsruimte (kaas en zuivel), kaasopslag, jongveestal en de koeienstal met melkrobot waar we vervolgens eindigen in onze ontvangstruimte voor een heerlijke proeverij van zuivel en verschillende stukjes kaas, worst, nootjes, zuivel en koffie/ thee. We geven rondleiding vanaf  5 personen.

  • Rondleiding
  • Rondleiding met proeverij
  • Rondleiding met lunch

Ook is het mogelijk om bij ons de ontvangstruimte te huren voor vergaderingen en of bijeenkomsten. De locatie is geschikt voor maximaal 40 personen.  Het is daarbij mogelijk dat wij voor de koffie en thee zorgen, maar ook voor een heerlijke lunch met verse producten van ons bedrijf.  Tussendoor is het een mogelijkheid om een rondleiding te volgen over ons bedrijf.

Kinderfeestje

Het is ook mogelijk om je verjaardag te vieren bij ons op de boerderij. Samen met boerin Kirsten maken we er een onvergetelijke kinderfeestje van. Je kan kiezen uit een pony party of een boeren party. We sluiten je feestje af met een heerlijke zelf belegde pizza.

Ben je enthousiast geworden over een van onze activiteiten? Neem dan gauw contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.